Boka Hotell

Austrian Alps - Haus Kienreich

Austrian Alps - Haus Kienreich

Med sitt idealiska läge i det största turistområdet Altenmarkt im Pongau utlovar Austrian Alps - Haus Kienreich en avkopplande och underbar vistelse. Både affärsresenärer och turister har glädje av hotellets faciliteter och tjänster. Faciliteter som bagageförvaring, familjerum, grillplats, tvättservice, bar finns tillgängliga för att du ska ha glädje av dem. Rummen är designade för att ge optimal komfort och vissa rum har praktiska bekvämligheter som värme, skrivbord, minibar, balkong/terrass, tv-spel på rummet. Efter en dag full av sightseeing kan du återhämta dig i ditt komfortabla rum eller använda hotellets fritidsfaciliteter, som till exempel golfbana (inom 3 km), skidåkning, lekplats, ridning, trädgård. Trevlig personal, fina faciliteter och nära till allt som Altenmarkt im Pongau har att erbjuda är tre bra anledningar till att bo på Austrian Alps - Haus Kienreich.

Pris: Boka Austrian Alps - Haus Kienreich just nu för mellan 450 - 507 kr.

Boka Austrian Alps - Haus Kienreich.

Recensioner för Austrian Alps - Haus Kienreich

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Austrian Alps - Haus Kienreich

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Austrian Alps - Haus Kienreich. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Altenmarkt im Pongau.

Adress till Austrian Alps - Haus Kienreich

Adress: Göttfriedweg 16

Postnummer: 5541

Stad: Altenmarkt im Pongau

 

Lämna dina kommentarer för Austrian Alps - Haus Kienreich