Boka Hotell

Bergwald

Stjärna Stjärna Stjärna
Bergwald

Läge för Bergwald
Bergwald ligger i Alpbach i anslutning till kongresscentret och sevärdheter i regionen inkluderar Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau, Alpenzoo och Kejsarpalatset. Andra sevärdheter i regionen inkluderar Gyllene taket och Bergisel backhoppning.

Bergwald erbjuder:
Bergwald har fullständigt spa. Gratis wi-fi är tillgängligt i publika utrymmen. På detta bed and breakfast med möjlighet till skidåkning kan man äta på 1 restauranger. En gratis frukost serveras varje morgon. Personalen kan hjälpa till med conciergetjänster, hjälp med bokning av biljetter och guidade turer och bröllopstjänster. Gäster på hotellet har även tillgång till spabehandlingar, en trevlig terrass och bibliotek. Gäster erbjuds kostnadsfri parkeringsservice och parkering. Det finns särskilda områden där rökning är tillåtet.

Rummen på Bergwald
Rummen har inredda balkonger. De 9 gästrummen på Bergwald har värdeförvaringsskåp/säkerhetsskåp och hårtork. Sängarna har Select Comfort-madrass, duntäcken och sängtillbehör av högsta kvalitet. Gäster erbjuds kostnadsfritt höghastighetsinternet/wi-fi. Rummen har platt-tv med kabelkanaler. Badrummen har badkar eller dusch med djupa badkar och duschhuvud med hydromassage. På begäran erbjuds även massage på rummet, strykjärn/strykbräda och allergitestade sängkläder om så önskas. Städning av rum utförs dagligen. Renovering av alla gästrummen slutfördes i november 2014.

Pris: Boka Bergwald just nu för mellan 738 - 1106 kr.

Boka Bergwald.

Recensioner för Bergwald

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Bergwald

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Bergwald. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Alpbach.

Adress till Bergwald

Adress: Hnr 439

Postnummer: 6236

Stad: Alpbach

 

Lämna dina kommentarer för Bergwald