Boka Hotell

Hotel Alpbacherhof

Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
Hotel Alpbacherhof

Läge för Hotel Alpbacherhof
På Hotel Alpbacherhof i Alpbach har du nära till skidåkning, vinteraktiviteter samt Alpbachs kongresscenter, Wiedersbergerhorn linbana och Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau. Andra kända sevärdigheter i området innefattar Reith im Alpbachtal myndighetsbyggnad och Pfarrkirche St. Petrus.

Hotel Alpbacherhof erbjuder sina gäster flera bekvämligheter:
Efter en dag i backarna kan du njuta av behandlingar på det fullständigt utrustade spat eller simturer i inomhus- eller pool utomhuserna. Du är ute i backarna på nolltid; detta hotell erbjuder gratis skidtransport.

Gästerna erbjuds en kostnadsfri frukost och mottagning med manager vissa dagar. Detta hotell med 4 stjärnor har även gym, ångbastu och barnklubb.

Rummen på Hotel Alpbacherhof
Rummen på hotellet har även balkonger. Bekvämligheter i gästrummen på Hotel Alpbacherhof omfattar värdeförvaringsskåp/säkerhetsskåp och badrock. Gäster erbjuds gratis wi-fi. Badrummen har badkar och/eller dusch, hårtork och tofflor.

Pris: Boka Hotel Alpbacherhof just nu för mellan 1527 - 2291 kr.

Boka Hotel Alpbacherhof.

Recensioner för Hotel Alpbacherhof

Det finns inga kommentarer om hotellet. Bli den första att lämna ett omdöme om detta hotell på Österrike. Lämna recension.

Vägbeskrivning/karta till Hotel Alpbacherhof

Nedan hittar du vägbeskrivning och karta för Hotel Alpbacherhof. Du kan zooma in, ut eller navigera på kartan för att se mer av Alpbach.

Adress till Hotel Alpbacherhof

Adress: Alpbach 279

Postnummer: 6236

Stad: Alpbach

 

Lämna dina kommentarer för Hotel Alpbacherhof